Over PerfectCode

PerfectCode maakt met gepaste trots geweldige apps voor particulieren en bedrijven. Dit gebeurt altijd met veel passie en plezier in het ambacht app ontwikkeling. De principes en visie van PerfectCode zijn van grote invloed hier op.

Principes

Klanttevredenheid

De wens van de klant is het belangrijkste. Als er een probleemstelling is dan wordt deze hoe dan ook opgelost. Het succes van PerfectCode hangt hier nauw mee samen. Klanttevredenheid zorgt voor een succesvol PerfectCode.

Resultaten

Linksom, rechtsom, met een salto of er onderdoor, PerfectCode komt met resultaten.

Kwaliteit

PerfectCode streeft naar perfectie in haar diensten en producten. Een slecht werkend product is ondenkbaar. In een competitieve markt als deze kan enkel kwaliteit overwinnen.

Transparantie

PerfectCode levert haar diensten op een eerlijke, transparante manier. Op dit principe bestaat geen enkele uitzondering, in welke vorm dan ook.

Beveiliging

PerfectCode streeft er naar om software zo beveiligd mogelijk op te leveren. Voorbeelden van beveiligingsmaatregelen die PerfectCode gebruikt zijn HTTPS (SSL), encryptie van data, hashing, salting, minificatie, obfuscatie, argument escaping en antiforgery tokens.

Geen shortcuts

PerfectCode gaat liever voor de moeilijke maar goede weg dan voor de makkelijke, middelmatige of zelfs slechte weg.

Visie

Software ontwikkelen is duur. Hoog opgeleide mensen moeten er veel tijd in steken om het goed te doen. Dit komt omdat software complex is.

Dit geeft een probleem. Namelijk dat software niet gekocht wordt omdat het duur is. Vrijwel elk software bedrijf lost dit probleem op door er minder tijd in te steken dan nodig is. Dit doen ze door herbruikbare templates te gebruiken voor elk project. Hierdoor kan een project sneller opgeleverd worden. Dit heeft echter een ongewenst neveneffect. Namelijk dat de kwaliteit er sterk op achteruit gaat.

Een heel herkenbaar symptoom van dit probleem is als een software bedrijf het nauwelijks meer voor elkaar krijgt om een ogenschijnlijk simpele wijziging door te voeren. Er is dan sprake van achterstand, of zoals dat in de software wereld zo mooi genoemd wordt: "Technical debt".

PerfectCode lost dit op door in het begin de benodigde tijd in het project te steken en regelmatig volledige refactors door te voeren. Zo blijft uw app flexibel, veilig en snel zoals het hoort te zijn.

Kiest ook u voor kwaliteit?