Een app laten maken

Wilt u een professionele en betaalbare app laten maken van hoge kwaliteit? Dan bent u hier aan het juiste adres! PerfectCode begeleidt u door het gehele proces van een app laten maken, u heeft enkel een idee nodig!

Een app kan een hoop meer bieden dan een website, denk bijvoorbeeld aan gezichtsherkenning, bluetooth, NFC, push-notificaties, vibreren van het apparaat of de camera gebruiken.

Een app laten maken door PerfectCode betekent dat uw klanten gemakkelijk gebruik kunnen maken van uw dienst, lees hieronder hoe wij u hiermee kunnen helpen!

Uw app in de stores!

Both Apple AppStore and Google Play Store listing of the Chess puzzles! app

PerfectCode regelt voor u de aanmelding in de app stores zodat uw klanten gemakkelijk uw app kunnen downloaden. Zo verzorgen we de aanmelding bij Apple en Google en regelen we de PEGI leeftijdsclassificatie om uw app zo goed mogelijk neer te zetten.

Ook uploaden we de build naar beide app stores en zorgen wij met diverse optimalisatietechnieken ervoor dat de download size zo klein mogelijk is. Zo krijgt u meer gebruikers!

Daarnaast zorgt PerfectCode er voor dat uw app waar mogelijk een "family-friendly" certificering krijgt. Dit zorgt ervoor dat ook kinderen gebruik kunnen maken van uw app. Om kinderen te beschermen is het wel benodigd dat uw app bepaalde zaken niet bevat, zoals gokken of geweld.

We zorgen voor screenshots op verschillend soorten apparaten om te gebruiken in uw store vermeldingen. Zo krijgen tablet gebruikers screenshots van soortgelijke tablets te zien en hebben ze een beter idee van hoe de app er uit zal zien op hun device en zullen ze waarschijnlijker tevreden zijn met uw app!

iOS Voorbeeld: "Chess puzzles!" in de Apple App Store

Android Voorbeeld: "Chess puzzles!" in de Google Play Store

Geweldige gebruikerservaring!

Empty frame of a OnePlus 6 smartphone

Apps met een geweldige gebruikerservaring krijgen over het algemeen betere reviews waardoor uw app en daarmee uw bedrijf zullen groeien!

De beste manier om dit voor elkaar te krijgen is om de echte wereld in de app te stoppen. Zie het voorbeeld van de schaak-app hierboven: In de echte wereld slepen mensen ook de stukken van het ene vak naar de andere, dus waarom ook niet in de app?

Het maakt niet uit hoe verschillend de ene gebruiker is van de ander. Elke gebruiker woont op planeet aarde en kent daarom natuurwetten uit de echte wereld.

Iedereen weet hoe een veer werkt in de echte wereld, daarom is de terugveer animatie van iOS aan het eind van een lijst ook zo krachtig, omdat iedereen herkent hoe dit werkt. Tegelijkertijd hint dit naar de gebruiker dat die aan het eind van de lijst is in plaats van simpelweg op te houden.

Bij de gebruikerservaring geldt: Alle details zijn belangrijk, ook als de eindgebruikers ze niet bewust opmerken. Denk hierbij aan vloeiende animaties die geen user input blokkeren of afleiden van de content, indicaties van waar de app mee bezig is (spinners, progress bars), de juiste kleurencombinaties, ondersteuning van dark mode, vibreren van het device op het juiste moment, placeholder elementen, enzovoorts.

PerfectCode kan een design waarin rekening is gehouden met app specifieke zaken voor uw app maken of u kunt ons een eigen design aanleveren.

Zie uw app groeien!

Apple App Store Connect analytics app units panel
Apple App Store Connect analytics impressions panel

Naarmate uw app meer gebruikers en goede reviews krijgt wordt deze hoger geplaatst in de app stores, wat ervoor zorgt dat uw app gebruikers exponentieel kunnen groeien!

Er zijn vele manieren waarop uw app goede authentieke reviews kan krijgen, de gebruiker om een review vragen na een succes moment in de app (betaling afgerond, level gehaald, etc..) is een goede manier en bovendien zeer gebruikersvriendelijk.

Goede reviews kopen is een praktijk die vaak toegepast wordt, maar PerfectCode wil niets met deze onethische praktijk te maken hebben. Daarnaast is het zo dat door simpelweg een geweldige app te maken er veel meer goede reviews binnen kunnen komen.

Als uw app echt groot wordt kan deze in app store browse terecht komen. Dit wordt vaak verwardt met gewoon zoeken, maar dit houdt in dat uw app naar boven komt als een App Store gebruiker kijkt bij bijvoorbeeld de categorie "Medisch", of bij de App Store home pagina uitgelicht sectie.

Perfecte tablet ondersteuning

Empty frame of an iPad Pro 12.9 inch 3rd gen black

Een goede professionele app ondersteunt naast smartphones ook tablets. Echter moet de app ontwikkelaar nog wel wat extra moeite doen om een geweldige tablet app neer te zetten.

Denk aan de extra ruimte die een tablet biedt ten opzichte van een smartphone. Deze dient benut te worden door bijvoorbeeld twee delen van de app langs elkaar te tonen in een master / detail configuratie, waar deze schermen op een smartphone na elkaar komen.

Een andere zaak waar op gelet moet worden is dat tablets vaak geen bel-functie hebben. Als een app die functie nodig heeft om te werken kan het daarom zijn dat tablets afvallen.

Ondanks bovenstaande zaken zal een professionele app ontwikkelaar bij een app zowel smartphones als tablets ondersteunen zonder al te veel extra moeite.

Overigens ondersteunt PerfectCode naast iOS ook iPadOS om een zo geweldig mogelijke gebruikerservaring te creƫren op Apple tablets!

Volledige notch ondersteuning!

OnePlus and Apple notch indicating support for notches

Met een device notch moet rekening gehouden worden. Bijvoorbeeld, een app als YouTube moet de notch negeren om zo groot mogelijk beeld de content te tonen, maar een notitieblok moet de notch respecteren zodat er geen tekst buiten beeld valt.

Uitstekende security!

Security hash animation

Een app is niet simpelweg een app, het is een onderdeel van echte mensen hun levens. Denk bijvoorbeeld aan videobellen met familie. Familiecontact is van onschatbare waarde. Men wil dan begrijpelijk dat mensen niet zomaar mee kunnen kijken.

Of denk aan die ene keer dat u uw woonadres op heeft gegeven voor aan een app, u verwacht terecht dat dit veilig bewaard wordt.

Door gebruik te maken van encryptie, salting, obfuscatie, certificaten, public / private key pairs en nog veel meer blijft uw app en de data waar het mee omgaat veilig en kan niemand meekijken met het internetverkeer van de app!

In-app aankopen!

Apple App Store Connect in-app purchases panel

Biedt in-app aankopen aan in uw app zodat uw klanten gemakkelijk uw product(en) kunnen kopen! Dit werkt met alle banken en alle (vreemde) valuta! Alles wordt omgezet naar uw gewenste valuta. Zo kan het dus prima dat u klanten bedient in Nederland, Rusland, China en Peru zonder moeite!

Monitor uw sales in Apple App Store Connect en Google Play Console om uw strategie bij te stellen en zo meer tevreden klanten te krijgen!

Biometrische authenticatie!

Apple's FaceID popup on iOS

Integreer moeiteloos gezichts- en vingerafdrukherkenning in uw app voor een snelle en veilige authenticatie. Zo blijft uw app veilig zonder hoge kosten in gebruikersgemak.

PerfectCode heeft al ervaring met deze vorm van authenticatie en zorgt ervoor dat het een geweldige toevoeging op uw app wordt!

Meerdere talen zonder moeite!

Diverse country flags on poles

Door alle teksten op de Apple en Google manier op te slaan in plaats van in de code, kan uw app gemakkelijk meerdere talen ondersteunen als u een app laat maken bij PerfectCode.

Ook zorgt PerfectCode ervoor dat de gebruiker altijd de juiste taal te zien krijgt op basis van zijn instellingen. Dus als de gebruiker in de smartphone instellingen de talen Engels en Nederlands ingesteld heeft en de app Nederlands en Frans ondersteund, dan wordt automatisch Nederlands in de app getoond.

Kosten van een app laten maken

PerfectCode begrijpt dat de kosten ook passend moeten zijn, ook al kunt u deze investering ruimschoots terugverdienen. Bekijk hier de kosten van een app laten maken.

Let wel op dat als u een app laat maken bij PerfectCode de prijs altijd per opdracht bepaald wordt aan de hand van de complexiteit van uw app. Aan de prijzen in bovenstaande link kunnen geen rechten worden ontleent, ze zijn slechts een indicatie.

Overtuigd?